Eat, relax, network, party

Na het werk met collega’s of vrienden even de riem eraf en genieten van een superfeestje? Afterworkz is de niet te missen networking party! Onze Afterworkz trekt vele bezoekers. Geen ordinaire afterwork, maar alle ingrediënten voor een fantastisch avondje uit: een uitgebreid buffet, frisse drankjes, dj’s die de tent op z’n kop zetten, mogelijkheden om te netwerken en nog veel meer.  En dat alles op House, hiphop, r&b, rock, drum ‘n’ bass, 80s-90s en retro. Onze Afterworkz-dj’s maken van jouw avond een hit.

Organisatie van business events en bedrijfsfeesten

Plannen voor een bruisend bedrijfsfeest, een business event of evenement? Maak van uw bijeenkomst een knaller en leg de organisatie in handen van B2B Events.
Wij verzorgen alles van A tot Z. Zo kan u op beide oren slapen. De conceptbepaling, locatie, inrichting, catering, entertainment, publiciteit, alles nemen wij voor onze rekening. Jij en je bedrijf winnen tijd voor de dagelijkse agenda die écht belangrijk is voor jou.

Jouw bedrijf én je publiek tevreden

Samen met u bekijken we wat uw bedrijf verwacht, welk budget voorzien is en welke sfeer u wil uitstralen. Entertainment, educatie of een unieke ervaring?
Onze missie drijft ons om bij elk event een emotionele beleving voor de gasten te creëren. Deze kan al kan starten vanaf de eerste uitnodiging en zal nazinderen tot lang na afloop. Bovendien verliezen we hierbij uw persoonlijke boodschap nooit uit het oog zodat ook uw missie geslaagd is.

Upcoming events

GET READY FOR THE NEXT ONE